Bel ons

06 - 41 834 854 of
0345-682807

Vloerisolatie

Vloerisolatie aan laten leggen

Voor de vloerisolatie installeren wij het systeem met de Thermoskussens van Tonzon. Isoal is erkend verwerker van Tonzon.

Als eerste brengen wij een bodemfolie aan op de grond van uw kruipruimte. Daarna isoleren wij de onderkant van uw vloer met Thermoskussens van Tonzon. Deze kussens zijn gemaakt van een kunststof aluminiumfolie en fungeren als “gesloten luchtkamers”. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de stilstaande lucht in de kussens en door de zilverkleurige laag van de isolatiefolie wordt stralingswarmte gereflecteerd. Deze vorm van vloerisolatie geeft de hoogste isolatiewaarde en het meeste comfort. Door deze vloerisolatie heeft u geen koude voeten meer in de winter!

Voordelen vloerisolatie

Steeds meer mensen kiezen voor de vloerisolatie met de Thermoskussens van Tonzon. Dit systeem brengt dan ook veel voordelen met zich mee. Hieronder lichten wij negen voordelen toe:

Vloerisolatie onder een betonvloer in Culemborg

Meer weten over isolatie?

Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. Of bekijk de prijzenlijst voor vloerisolatie voor een indiciatie van de kosten. Als u nog meer wilt lezen over vloerisolatie, dan kunt u de volgende website bekijken.
Hier zie je de werking van passieve vloerverwarming van vloerisolatie