Bel ons

06 - 41 834 854 of
0345-682807

Vloerisolatie Vianen

Vloerisolatie Vianen of omgeving

U woont in Vianen en twijfelt over het aanleggen van vloerisolatie? Dat hoeft niet meer! Voor vloerisolatie in Vianen krijgt u misschien nog wel subsidie via de gemeente (check dit door de website van de gemeente te bezoeken).

Mocht dit nu niet het geval zijn, dan verdient u de vloerisolatie over het algemeen binnen 6 jaar terug. U bespaart namelijk flink op uw stookkosten met vloerisolatie in Vianen. Per jaar bespaart u gemiddeld 8 tot 10 m³ gas per vierkante meter. Op jaarbasis is dat gemiddeld €300,- voor een woning van 45 vierkante meter.

Vloerisolatie Vianen aanleggen betekent besparen op uw energierekening

Vloerisolatie Vianen aanleggen

Isoal isoleert uw woning met de Thermoskussens van Tonzon vloerisolatie. Deze plaatsen wij direct onder uw vloer. De bodem van uw kruipruimte wordt afgedekt met bodemfolie. Het grote voordeel van deze manier van isoleren is dat de kussens met elkaar via tape worden verbonden. Er ontstaan hierdoor geen koudebruggen omdat het materiaal op deze wijze naadloos aangebracht kan worden. Isoal gelooft in Tonzon vloerisolatie. Dat komt omdat de isolatiewaarde altijd constant blijft, ook als de Thermoskussens na verloop van tijd stoffig worden. Met de hoge isolatiewaarde van Tonzon vloerisolatie bespaart u 15 tot 20 procent op uw stookkosten. Dit is zelfs 25 tot 40 procent als u vloerverwarming heeft liggen. Niet voor niets krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op het aanbrengen van de vloerisolatie.

Vloerisolatie Vianen aanleggen in combinatie met vloerverwarming

Als u vloerverwarming heeft, dan heeft u wellicht zelf wel gemerkt dat er veel energie verloren gaat. Dit is zelfs bij nieuwbouwwoningen het geval, terwijl u bij uw nieuwbouwwoning wel van een goed geisoleerd huis uit kunt gaan (dat is ook te controleren via uw energielabel). Omdat vloerverwarming traag reageert, zeggen installateurs vaak dat het beter is om de vloerverwarming helemaal niet meer uit te schakelen. Het voordeel van de Thermoskussens van Tonzon vloerisolatie is dat u uw vloerverwarming ineens wel in- en uit kunt schakelen omdat de vloer de warmte langer vasthoudt en 's ochtends ook sneller opwarmt. Meer informatie over vloerisolatie in Vianen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Ook indien u vrijblijvend advies wilt inwinnen over de aanleg van vloerisolatie in Vianen.