Bel ons

06 - 41 834 854 of
0345-682807

Vloerisolatie Tiel

Vloerisolatie in Tiel of omgeving

U woont in Tiel? Vloerisolatie is iets dat u altijd al heeft overwogen? Dan is het verstandig om eens op de website van de gemeente Tiel te kijken of u nog subsidie krijgt. Is dit het geval, neem dan vandaag nog contact op met Isoal voor het aanleggen van vloerisolatie in Tiel (of omliggende gemeentes).

Bovendien profiteert u van verschillende voordelen als u kiest voor de aanleg van vloerisolatie in Tiel of omgeving.

Kies voor vloerisolatie in Tiel en u krijgt een droge vloer

Naast het besparen op uw energierekening krijgt u ook een gezonder binnenklimaat door het aanleggen van vloerisolatie in Tiel. Dat komt omdat uw vloer droger en warmer wordt. Hebben u en uw gezinsleden last van allergische klachten dan zullen deze merkbaar verminderen. Bent u bijvoorbeeld allergisch voor de huisstofmijt, dan is vloerisolatie een mogelijk oplossing. De huisstofmijt voelt zich namelijk het meeste thuis in een vochtige en donkere omgeving. Ook schimmel krijgt minder kans zich te vormen.

Dat de vloer warmer en droger wordt heeft nog meer voordelen. Door het aanbrengen van bodemfolie ontstaat er een droge en schone kruipruimte. Zo krijgt vocht geen kans meer om uw woonkamer via de vloer binnen te dringen. Bovendien betekent minder vocht, ook een minder hoog risico op hout- en betonrot. Tenslotte voorkomt u door een droge kruipruimte dat de leidingen gaan roesten en indirect ook lekkages.

Warmtedetectie om te bekijken waar warmte verloren wordt

Prijzen vloerisolatie Tiel en omgeving

Voor het aanleggen van vloerisolatie kunnen wij u een prijsindicatie geven. Daarbij geldt nog steeds dat wij pas een definitieve prijs kunnen bepalen als wij de situatie met eigen ogen hebben gezien. Aan de hand van het vloeroppervlak kunnen wij u per vierkante meter een prijsindicatie geven, waarbij geldt dat: hoe groter de vloer is, hoe kleiner de prijs per vierkante meter is. Zo betaalt u voor een vloer die kleiner is dan 31 vierkante meter een eenheidsprijs per vierkante meter van €39,45 exclusief btw. Dit is €44,- inclusief 6 en 21 procent btw. Bij een vloer die groter is dan 60 vierkante meter, zijn de eenheidsprijzen €30,48 exclusief btw en €34,- inclusief 6 en 21 procent btw. Bekijk alle prijzen voor vloerisolatie.

Extra voordeel bij vloerisolatie Tiel en omgeving

Wilt u vloerisolatie aan laten leggen en overtuigt u uw buren ook van de voordelen van vloerisolatie? Dan hanteert Isoal een voordeliger tarief. Datzelfde geldt voor zakelijke projecten waarbij meerdere woningen in een keer geїsoleerd moeten worden.