Bel ons

06 - 41 834 854 of
0345-682807

Vloerisolatie Leerdam

Vloerisolatie in Leerdam of omgeving

Vloerisolatie in Leerdam of omgeving aan laten leggen? Twijfelt u hier al langer over? Voor vloerisolatie in Leerdam moet u bij Isoal zijn.

Niet alleen gebruiken wij de beste vloerisolatie die er is, namelijk Tonzon vloerisolatie, ook bent u bij Isoal verzekerd van kwaliteitswerk. In het leggen van vloerisolatie in Leerdam en omgeving hebben wij namelijk al jarenlang ervaring. 10 jaar garantie op de montage van vloerisolatie is bij Isoal de standaard.

Anderen over vloerisolatie Leerdam en omgeving

Isoal richt zich voornamelijk op particulieren. Wij hebben veel verschillende huizen in Leerdam en omgeving van vloerisolatie voorzien. Veel van onze klanten zijn positief over onze werkwijze en hebben prettige ervaringen met de verschillende voordelen van vloerisolatie in Leerdam of omgeving.

Zo staat Isoal erom bekend netjes te werken, volgens afspraak en houden wij rekening met u als klant. De werkzaamheden die wij uitvoeren leggen wij graag aan u uit. Bij een van onze klanten steeg de vloertemperatuur van 18 graden naar 20 graden bij een ruimtetemperatuur van 21 graden. Omdat de zaakvoerder van Isoal, de heer Faaij, de vloerisolatie zelf aanbrengt, heeft u te maken met één aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig. U krijgt niet te maken met vuil in huis en de werkzaamheden zijn in de regel binnen een dag klaar. Ook heeft u weinig last van rondslingerend gereedschap. Zo zit het benodigde materiaal in één plastic zak en maken wij alleen gebruik van looplampen en een boormachine.

Vloerisolatie Leerdam doen wij met de kunststof aluminiumfolie van Tonzon

Tonzon vloerisolatie

Wij werken met vloerisolatie van Tonzon. Wij bevestigen de Thermoskussens van de vloerisolatie aan de onderkant van uw vloer en gebruiken bodemfolie om de vloer van de kruipruimte af te dekken. Een van onze klanten omschreef deze bodemfolie als “tentzeil met opstaande rand”. Bent u benieuwd naar vloerisolatie in Leerdam of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen eerst bij u op locatie om te bekijken welke mogelijkheden u heeft. Vervolgens adviseren wij u over de verschillende isolatiesystemen mede afhankelijk van uw voorkeur. Als u nieuwsgierig bent naar het isolatiemateriaal, nemen wij het mee zodat u het kunt zien en voelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vloerisolatie of bekijk de prijzen.