Bel ons

06 - 41 834 854 of
0345-682807

Vloerisolatie Gorinchem

Vloerisolatie in Leerdam of omgeving

Minder energie verbruiken met vloerisolatie in Gorinchem of omgeving? Dan doet u een beroep op Isoal.

Naast een flinke besparing op uw stookkosten zorgt u met vloerisolatie ook voor meer comfort in huis. Bovendien draagt u met vloerisolatie ook uw steentje bij aan het milieu.

Werkwijze isoleren

Vloerisolatie aan laten leggen in Gorinchem of omgeving kan vrij simpel door de onderzijde van uw vloer te isoleren. Dit kunt u doen met thermoskussens, platen van kurk, hout, vlas, EPS of PUR-schuim. Isoal gebruikt de thermoskussens van Tonzon. De isolatiewaarde is het hoogste door:

  • de bevestiging van luchtkussens tegen de onderzijde van uw vloeren;

én

  • het afdekken van de vloer van de kruipruimte met bodemfolie.

Door gebruik te maken van de stilstaande lucht in de kussens en door de zilverkleurige laag van de isolatiefolie kan stralingswarmte gereflecteerd worden.

Voorwaarden vloerisolatie Gorinchem

Belangrijk om vloerisolatie in Gorinchem of omgeving aan te kunnen leggen is dat wij toegang hebben tot uw kruipruimte en dat de kruipruimte hoog genoeg is. Daarbij gaan wij uit van een hoogte van 55 centimeter. Bij betonvloeren is de minimale hoogte om vloerisolatie aan te leggen 40 centimeter en voor hout 35 centimeter. Is er sprake van een beperkte hoogte dan vragen wij mogelijk een toeslag op onze werkzaamheden (omdat wij hierdoor langer bezig zijn met het plaatsen van de vloerisolatie). Omdat dit op voorhand niet gezegd kan worden, is het belangrijk dat Isoal de situatie eerst bij u thuis komt bekijken. Aan de hand daarvan kunnen we voor u een offerte op maat voor vloerisolatie in Gorinchem of omgeving opstellen.

Als we bij u op locatie zijn, krijgt u direct een demonstratie. Zo leggen we u uit hoe vloerisolatie werkt en ziet u ook hoe het materiaal op warmte reageert.

Als u alleen bodemfolie wilt laten aanbrengen is dat ook een mogelijkheid bij uw vloerisolatie Gorinchem

Voordelen vloerisolatie

Naast een besparing op uw stookkosten, meer comfort in huis en een bijdrage aan het milieu, heeft het laten aanleggen van vloerisolatie in Gorinchem of omgeving nog veel meer voordelen. Zo verdient u de investering in vloerisolatie snel weer terug door de besparing op de stookkosten en krijgt u een schone en droge kruipruimte. Wist u bovendien dat u maar liefst 10 jaar garantie krijgt op het aanbrengen van de vloerisolatie in Gorinchem of omgeving en 10 jaar fabrieksgarantie? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.