Bel ons

06 - 41 834 854 of
0345-682807

Vloerisolatie Geldermalsen

Vloerisolatie in Geldermalsen of omgeving

U heeft de knoop doorgehakt: U wilt vloerisolatie laten leggen en u bent woonachtig in Geldermalsen of omgeving.

Dat komt goed uit, want voor vloerisolatie in Geldermalsen of omgeving, moet u bij Isoal zijn. Isoal gebruikt de vloerisolatie van Tonzon.

Over Tonzon

Het bedrijf Tonzon gebruikt opvouwbaar isolatiemateriaal dat zij zelf hebben uitgevonden voor isolatie. De gratis lucht wordt bij deze wijze van isoleren op een slimme manier verpakt zodat er lagen ontstaan met een hele hoge isolatiewaarde. U kunt ook zeggen dat de thermosfles door Tonzon flexibel is gemaakt. Tonzon is een pioniersbedrijf dat als een van de eersten Thermoskussens voor vloerisolatie heeft gebruikt. Ook voor voorzetwanden, daken, radiatoren en zelfs ligbaden wordt deze methode nu ingezet.

Vloerisolatie Geldermalsen is niet alleen goed voor uw portemennee, ook voor het milieu

Vloerisolatie Geldermalsen en het milieu

Als u kiest voor vloerisolatie in Geldermalsen of omgeving dan doet u dat waarschijnlijk omdat u meer comfort in huis wilt hebben (geen koude voeten meer!), terwijl u daarbij bespaart op uw stookkosten en energierekening. Wist u echter dat u ook uw steentje bijdraagt aan het milieu? Vloerisolatie van Tonzon zorgt niet alleen voor energiebesparing maar is ook milieuvriendelijk. Dat komt onder andere omdat er voor de productie van het isolatiemateriaal weinig grondstoffen en energie nodig zijn. Vergelijk: Als u vloerisolatie in Geldermalsen of omgeving nodig heeft voor een vloer van ongeveeer 45 vierkante meter, gebruiken wij 2,5 kilogram Thermoskussens van Tonzon. In dit materiaal wordt evenveel aluminium gebruikt als in een half blikje cola. Bovendien hebben wij vanwege het weinige materiaal geen grote vrachtwagen nodig om het isolatiemateriaal tot aan uw huis te vervoeren.

Methodes vloerisolatie

Bekijken we de totale energiebalans van de verschillende manieren van vloerisolatie in Geldermalsen en omgeving, dan kiest u waarschijnlijk direct voor de isolatiefolie van Tonzon. U ziet namelijk dat de energiebesparing ten opzichte van de energie die nodig is voor productie, transport en recyclen van het materiaal erg groot is.

Meer weten over vloerisolatie in Geldermalsen of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor komen wij eerst bij u thuis om de uw kruipruimte te bekijken. Vervolgens adviseren wij u graag over uw mogelijkheden.