Bel ons

06 - 41 834 854 of
0345-682807

Vloerisolatie Culemborg

Vloerisolatie Culemborg

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor het aanleggen van vloerisolatie? Culemborg is de plaats waar u woont? Dan moet u bij Isoal zijn.

Voor het installeren van uw vloerisolatie gebruikt Isoal het systeem van Tonzon vloerisolatie. Met behulp van Thermoskussens die we tegen de onderkant van de vloer bevestigen en de bodemfolie die we op de kruipruimtebodem plaatsen, krijgt u de beste isolatiewaarde en bespaart u zo veel mogelijk op uw energie. De Tonzon vloerisolatie zorgt ervoor dat de voortdurende verdamping van vocht uit de bodem van uw kruipruimte wordt gestopt. Dus voor vloerisolatie in Culemborg en de omgeving staat Isoal graag tot uw dienst.

Vloerisolatie in Culemborg; hoe brengen wij dit aan?

Vloerisolatie in Culemborg met behulp van Thermoskussens is gebaseerd op de thermosfles. De warmte wordt teruggekaatst naar de woonkamer door de glimmende laagjes van de kussens in plaats dat het verdwijnt in de kruipruimte. De warmte blijft waar u die wilt hebben, namelijk in huis. U merkt dan ook direct dat de temperatuur in uw woonkamer gelijkmatiger wordt. Met andere woorden is het op de vloer net zo warm als bovenaan uw woonkamer. Dit wordt ook wel passieve vloerverwarming genoemd.

Vloerisolatie met Thermoskussens is gebaseerd op de thermosfles

Vloerisolatie methodes

Als we van alle vloerisolatiemethodes de totale energiebalans bekijken (dat is de haalbare energiebesparing afgezet tegen alle energie die nodig is voor productie, transport en recyclen van het materiaal) dan verdient de toepassing van deze isolatiefolie de voorkeur.

Verschillende voordelen van vloerisolatie

Vloerisolatie heeft veel verschillende voordelen, waarbij de lagere stookkosten voor u misschien wel de voornaamste reden is, dat u nadenkt over de aanleg van vloerisolatie in Culemborg of omgeving. Wist u echter, dat er nog veel meer voordelen van vloerisolatie zijn? Hiernaast gaan we kort op enkele voordelen in.

Gesloten luchtkamers bodemfolie vloerisolatie Culemborg

Voordelen vloerisolatie Culemborg

  • Comfortabele woning

Doordat de vloer warmer wordt dan voorheen, ervaart u dit als meer comfort in de woning. U krijgt niet meer van die koude voeten op de vloer.

  • Minder kosten voor onderhoud

Uw vloer wordt warmer en droger. Zo voorkomt u onderhoudskosten op de langere termijn want een droge vloer is beter voor onder andere de leidingen die door de kruipruimte liggen. Omdat de leidingen minder vochtig zijn, roesten zij minder snel. Lekkages worden op die manier voorkomen.

  • Geld terugverdienen door isolatie

Met Tonzon vloerisolatie bespaart u gemiddeld 8 tot 10 kubieke meter gas per vierkante meter per jaar. Is uw woning bijvoorbeeld 45 vierkante meter, dan bespaart u ongeveer €300,- per jaar.

  • Isolatiewaarde stijgt

Vloerisolatie van Tonzon heeft een Rc-waarde van 3,8 m2 K/W. Ter vergelijkin: bij een nieuwbouwwoning is de Rc-waarde 3,5 m2 K/W. De Rc-waarde drukt te warmteweerstand uit. Hoe hoger het getal, hoe beter de isolatie. Door Tonzon vloerisolatie bespaart u tot 20 procent op uw stookkosten.