Bel ons

06 - 41 834 854 of
0345-682807

Referenties Isoal

Wij hebben enkele van onze klanten gevraagd hoe zij de samenwerking met Isoal vonden en wat hun ervaring is met vloerisolatie. Hieronder ziet u een greep uit onze referenties:

"We wonen nu 2 jaar in ons huis, gebouwd rond 1930. De isolatie voldoet nog niet aan de huidige maatstaven en dus zijn we begonnen om de kruipruimte en de kelder aan te pakken. De keuze viel op TonZon en daarbij werd Isoal als installateur aanbevolen. Dat beviel goed. Aardige man én kundige uitvoering van het werk.

We vonden het effect toch wat minder groot dan verwacht. Er moet nog meer geïsoleerd worden in onze woning, dat is duidelijk. Isoal kwam terug om nog wat aanvullend werk te doen en dat gaf een verdere verbetering van de warmte.

Prima service, zeker een aanrader."

Fam. Willemse, Gorinchem

"Wij hebben het onderlinge contact als uiterst prettig ervaren. Door de goede informatie van u over Tonzon isolatie in de kruipruimte hebben we gekregen wat we konden verwachten. Omdat dhr. Faaij moest werken in een lage  kruipruimte (diepte 37 centimeter) is de isolatie perfect aangebracht in de voor ons toegezegde tijd.

De isolatie werkt perfect, de vloer (parket) voelt warmer aan en s' nachts koelt het niet zo snel af. De prijs qua geleverde arbeid en materiaal is in verhouding. Al met al zijn wij dus dik tevreden.

Wij wensen je met je bedrijf veel succes in de toekomst."

Fam. van Rooij, Kerkdriel

"Misschien leuk voor u om te weten: net na de aankoop van mijn huis heb ik door u Tonzon zolder-/dakisolatie laten aanleggen en heb ik zelf mijn woonkamervloer geïsoleerd.
Zojuist het resultaat van 1 jaar isolatie gezien: ik krijg €1200,- terug (op een jaarvoorschot bij EON van een kleine €2400,-).
Moet daarbij zeggen dat het voorschot van EON gebaseerd was op de vorige 70-jarige bewoonster en ik doordeweeks werk. Bovendien was ik in de winter zes weken op vakantie, maar toch. Ik denk dat 30 procent besparing met vloer- en zolderisolatie in een huis dat gebouwd is voor 1970 realistisch is. Bovendien wordt het huis aangenamer qua warmte gevoel met isolatie."

Ronald Molag, Zaltbommel

"Dank voor het aanbrengen van onze vloerisolatie op basis van Tonzon afgelopen week. Ik heb je deskundigheid duidelijk kunnen constateren en je hebt je werkzaamheden keurig en netjes uitgevoerd. Onze contacten zijn steeds open, duidelijk en prettig geweest. Ik ben dan ook zeer tevreden met de keuze voor en uitvoering door jou met betrekking tot onze vloerisolatie en zal je aan mijn familie en vrienden met vertrouwen aanbevelen.

Dank!"

Henk van den Heuvel, Nieuwendijk

"Bedankt voor de foto's. Wij zijn tevreden over de plezierige wijze van contact en de aanleg van de isolatie. Het effect van de isolatie is al te merken: de kou over de vloer is veel minder en de warmte in de kamer blijft beter hangen waardoor we de thermostaat iets lager hebben gezet. Dus al met al gunstige effecten.We wensen je succes bij  je verdere isolatie-activiteiten!"

Fam. H.Storm, Veenendaal

"Nadat ik heb besloten om mijn vloer te laten isoleren, heb ik een afspraak gemaakt met dhr. Faaij. Binnen korte tijd is hij langs geweest en heeft de situatie thuis opgenomen. Via mail kreeg ik binnen een paar dagen de offerte in de bus.

De woonkamer zou worden geïsoleerd maar mijn kruipruimte is erg nauw, met name onder de keuken. Dit was in eerste instantie niet mogelijk. Omdat woonkamer en keuken een en dezelfde ruimte is, heeft dhr. Faaij alsnog bedacht dat het zonde zou zijn als de helft niet zou gebeuren. Er is te weinig ruimte om te boren maar hij bedacht dat lijmen ook een oplossing zou kunnen zijn.

Het aanbrengen van isolatie wordt door dhr. Faaij zelf gedaan en is schoon werk. Het materiaal zit in één plastic zak en looplampen en boormachine is het enig materiaal dat nodig is. Géén vuil in huis, binnen een dag klaar en wat het belangrijkste is; na een paar dagen comfort voelbaar en geen stank meer uit de kruipruimte omdat er een soort “tentzeil met opstaande rand” op de bodem komt te liggen! Over gasgebruik kan ik pas later iets zeggen.

Al met al een prima keuze. En prettige bejegening."

G. de Bruijn, Vianen

"Prettige deskundige man. Werkt heel netjes."

A. Smits te Beesd

"Prima! Correct volgens afspraak uitgevoerde klus".

J. Visser te Leerdam

"Prettig. Er wordt goed uitleg gegeven over de werkzaamheden, overleg gevoerd wat de beste manier is om te doen en er wordt geluisterd naar wat de klant wil. En alles wordt netjes verzorgd afgewerkt."

Fam. Zondag te Gorinchem

"De vloertemperatuur is inmiddels gestegen van 18 graden naar 20 graden bij een ruimtetemperatuur van 21 graden. De vloer voelt veel prettiger aan dus op heden zijn we zeer tevreden."

M. Heeckeren te Vianen

Isoal tijdens het isoleren bij een particulier
De gesloten luchtkamers aan de onderkant van de vloer en de bodemfolie