Bel ons

06 - 41 834 854 of
0345-682807

Milieu

Isolatie en milieu

Een van onze belangrijkste motivaties om te isoleren, is het behoud van het milieu. Isolatie vermindert namelijk het gasverbruik. Dat is niet alleen goed voor uw besparing op de energierekening, ook het milieu heeft er baat bij.

Duurzaamheid isolatie

Wij passen de folies van Tonzon toe. Bij deze vorm van isolatie is een slimme manier bedacht om gratis lucht te verpakken tot superisolerende lagen. Het milieu- en energiebesparend effect van deze techniek is drieledig.

  • De productie vraagt weinig grondstof* en energie
  • Het transport is 1000 keer kleiner zodat er geen grote vrachtwagens nodig zijn om het bij u aan huis te brengen.
  • De besparing is groter omdat er naadloos en zonder koudebruggen kan worden gewerkt.
  • Voor een gemiddelde woning van ongeveer 45 m2 zijn circa 2,5 kilogram thermoskussens nodig. In totaal bevat dit net zo veel aluminium als een half blikje cola!.

Vloerisolatie methodes

Als we van alle vloerisolatie methodes de totale energiebalans bekijken (dat is de haalbare energiebesparing afgezet tegen alle energie die nodig is voor productie, transport en recyclen van het materiaal) dan verdient de toepassing van deze isolatiefolie de voorkeur.
Isolatie is niet alleen goed voor het milieu maar bespaart u ook op de energierekening

Zelf energie opwekken

Energie Neutraal: Het is een "hot item" vandaag de dag. Niet meer afhankelijk zijn van energiemaatschappijen maar zorgen voor uw eigen energie. Hoe gaat u te werk? De eerste stap die gezet moet worden is het dichtmaken van alle "lekken" die er in een woning zijn. Wij bedoelen hiermee dat de woning eerst goed geïsoleerd moet worden. Dus vloerisolatie, gevelisolatie en isolatie van uw ramen! Daana kijken we wat er allemaal nog meer nodig is, zoals energiezuinige installaties, zonneboilers, zonnepanelen en ga zo door. Wij helpen u graag met het opstellen van uw persoonlijke stappenplan. Neem hiervoor contact met ons op.